Felelős személy (RP) – Minőségbiztosító gyógyszerész

Budapesti gyógyszerkereskedő partnerünk részére keresünk gyógyszerkészítmények felszabadítási és minőségügyi felügyeleti folyamatának koordinálására szakmai tapasztalattal rendelkező Felelős Személyt / Minőségbiztosító Gyógyszerészt.

 

Munkavégzés helye:

Budapest

 

 

Az Ön felelőssége

A felelős személy elvégzi a gyógyszer-nagykereskedelmi tevékenység során a beérkezett gyógyszerek organoleptikus vizsgálatát, minősítését és esetén azok felszabídítását.
Felügyeli a forgalmazott gyógyszerek tárolását és szükség esetén azok forgalomból történő kivonását.
Jelen van minden gyógyszerszállítmány érkezésekor.
Elvégzi és/vagy felügyeli a sérült csomagolási egységek elkülönítésével kapcsolatos tevékenységeket.
Felelős a 2005. évi XCV. törvény 17. §-a által a gyógyszer-nagykereskedőre vonatkozóan előírt kötelezettségek teljesüléséért.
Gondoskodik arról, hogy a gyógyszerek minden gyártási tételét a hatályos jogszabályokban előírtaknak megfelelően és a forgalomba hozatali engedély követelményeivel összhangban kezeljék és forgalmazzák.
Bizonylattal vagy ezzel egyenértékű, erre a célra szolgáló dokumentummal igazolja, hogy mindegyik gyártási tétel megfelel a forgalomba hozatali engedély által előírt követelményeknek.
Gondoskodik az egyes gyógyszer-nagykereskedelmi tevékenységgel kapcsolatos műveletek megfelelően dokumentált végrehajtásáról, a dokumentáció naprakész vezetéséről és azok megőrzéséről a gyártási tétel kezelését vagy forgalmazását követő öt évig.el megfelel a forgalomba hozatali engedély által előírt követelményeknek.
Gondoskodik az egyes gyógyszer-nagykereskedelmi tevékenységgel kapcsolatos műveletek megfelelően dokumentált végrehajtásáról, a dokumentáció naprakész vezetéséről és azok megőrzéséről a gyártási tétel kezelését vagy forgalmazását követő öt évig.

 

Az Ön profilja

  • Iskolai végzettség: egyetem
  • Szakmai képesítés: gyógyszerész
  • Szakmai gyakorlat: minimum 1 év felelős személy (minőségbiztosító gyógyszerész) munkakörben Nyelvismeret: angol középszint
  • Előny a minőségbiztosítási gyakorlat

 

Amit kínálunk

  • Stabil, megbízható vállalati háttér
  • Kiemelkedő bérezés + céges autó + telefon + kafetéria csomag
  • Barátságos kollégák és modern munkakörnyezet
  • Teljes munkaidő (heti 40 óra)

 

 

JELENTKEZEM!