Szolgáltatásaink

Hazai és nemzetközi szinten egyaránt kínálunk álláslehetőségeket, melyekkel építheti jövőjét és karrierjét. Célunk, hogy az általunk közvetített munkavállalók egy sikeres csapat fontos tagjává váljanak.

Karrier Magyarországon

Számos hazai partnerrel dolgozunk együtt, akikkel együttműködésben vonzó munkalehetőségeket biztosítunk a munkavállalók számára.

Karrier külföldön

Hazai partnereink mellett több külföldi megbízóval működünk együtt munkalehetőségek tekintetében. Tisztában vagyunk azzal, hogy elköltözni egy másik országba nagy döntés, ezért kínálunk önnek és családjának teljes támogatást. Gyakorlati kérdésekben is segítségére vagyunk, így például olyan témakörökben, mint az adminisztráció és a szállás. Nyelvi és kulturális tréninget biztosítunk, továbbá minden szükséges információval ellátjuk önt annak érdekében, hogy elérje a kívánt sikert.

Beilleszkedés és támogatás:

Bár minden kultúra más és más, egy valami mégis közös bennük: „Egy idegen társadalomba beilleszkedni annyit tesz, mint megismerni és tiszteletben tartani az adott kultúra értékeit.”

Nemzetközi környezetben szerzett több éves tapasztalatunknak köszönhetően hatékonyan támogatjuk munkavállalóinkat a külföldi környezetbe történő beilleszkedésben.

Partnereink és a koordinátorok alapvető fontosságú szerepet játszanak a beilleszkedési folyamatban. Ellátják jelöltjeinket a szükséges információkkal, és az érkezéstől kezdve segítik őket minden kérdésben, például a lakhatás megoldásában, az egészség- és különféle biztosítások megkötésében, a TB-szám igénylésében, a társas kapcsolatok kialakításában.