Szolgáltatásaink

Toborzás és kiválasztás

Megtalálni a tökéletes jelöltet egy betöltendő pozícióra nagy szakértelmet kíván, ráadásul ez a folyamat rengeteg időt és energiát vesz igénybe. Mi a Match & Selectnél kidolgoztuk az egyik leghatékonyabb kiválasztási folyamatot, mely hosszú évek tapasztalatára épül. Szolgáltatásunk keretein belül lebonyolítjuk ön helyett a teljes procedúrát és gyorsan elérjük a kívánt eredményt, legyen az akár munkaerő közvetítés, vagy fejvadászat.

• Egyedi stratégiánknak köszönhetően számos potenciális jelöltet érünk el

• Innovatív kiválasztási folyamatunk a legjobb jelölteket garantálja vállalata számára

• Drasztikusan csökkentjük a cégére háruló koordinációs és adminisztratív feladatok mennyiségét

• Hatékony, professzionális módszereinkkel pénzt, időt és energiát takarít meg

• Maximális figyelmet fordítunk ügyfeleink egyedi igényeire és elvárásaik kielégítésére

Beilleszkedés és támogatás (nemzetközi projektek esetén)

Bár minden kultúra más és más, egyvalami mégis közös bennük: „Egy idegen társadalomba beilleszkedni annyit tesz, mint megismerni és tiszteletben tartani az adott kultúra értékeit.”

Nemzetközi környezetben szerzett több éves tapasztalatunknak köszönhetően hatékonyan támogatjuk munkavállalóinkat a külföldi környezetbe történő beilleszkedésben.

Partnereink és a koordinátorok alapvető fontosságú szerepet játszanak a beilleszkedési folyamatban. Ellátják jelöltjeinket a szükséges információkkal, és az érkezéstől kezdve segítik őket minden kérdésben, például a lakhatás megoldásában, az egészség- és különféle biztosítások megkötésében, a TB-szám igénylésében, a társas kapcsolatok kialakításában.