top of page

Rólunk

Szervezetfejlesztés

AZ ÁLLANDÓ MEGÚJULÁS JEGYÉBEN

48055250_l_edited.jpg

  ESETTANULMÁNY  
  ABACUS MEDICINE projekt  

 QUALIFIED PERSON (QP) 

A feladat

Egy külföldi gyógyszerkereskedő cég a magyarországi piacra való terjeszkedésekor keresett meg bennünket. A megbízás az volt, hogy magasan kvalifikált gyógyszeripari szakemberekből egy komplett csapatot állítsunk fel a magyar egység nyitásához.

A módszer

Mivel a mindennapi tevékenységüket rendkívül nagy felelősséggel végző alkalmazottakra volt szükség, a megfelelő szakmai háttér és az előző munkahelyek ajánlásai különösen nagy hangsúlyt kaptak.

A jelöltek mint mindig, most is egy igen alaposan megtervezett, többkörös kiválasztási folyamaton haladtak végig, ahol a professzionális és személyes skilljeiket is alaposan megvizsgáltuk.

Az eredmény
Glass Conference Room

A befektetett energia végül megtérült, a projektet pedig elsöprő sikerként könyvelhettük el, hiszen az általunk bemutatott jelöltek közül minden pozícióba (QP, QA, Regulatory Manager, RM assistant, Logisztikai vezető) sikerült megtalálni a megfelelő kollégát. A megbízónk így időben el tudta kezdeni a magyarországi tevékenységét egy gondosan összeválogatott tagokból álló, motivált csapattal. 

Szeretnéd, hogy neked is segítsünk megtalálni
a megfelelő új kollégát?

Tegyél minket próbára!

KÉRD INGYENES KONZULTÁCIÓNKAT!

bottom of page