top of page

Rólunk

Szervezetfejlesztés

AZ ÁLLANDÓ MEGÚJULÁS JEGYÉBEN

48055250_l_edited.jpg

  ESETTANULMÁNY  
  Az E-ZUMIT projekt  

 RENDSZERMÉRNÖK 

A feladat

Az az egyik legjobb dolog abban, amikor egy kisebb céggel kezdünk együtt dolgozni, hogy éveken át figyelemmel követhetjük a fejlődésüket, és aktívan támogathatjuk őket a növekedésben. Ebben a projektben egy kisebb, magyar IT cég dinamikus növekedését sikerült éveken át elősegítenünk a megfelelő szakemberek kiválasztásával, és csapattá formálásával. 

A megbízás során lényeges szempont volt, hogy a céget 2 rendszermérnök alapította, akik szakmailag maguk is aktívan részt vesznek a projektek megvalósításában.

A módszer

Mivel alapvetően rendszertervezéssel és 7/24-es üzemeltetéssel foglalkoznak, így kiemelten fontos szempont náluk, hogy az új munkatársak ne csupán a „vas”-hoz, de a megfelelő színvonalú ügyfélkezeléshez is jól értsenek.

 

A kiválasztási folyamatban ezért a szakmai részeket szituációs gyakorlatokkal színesítettük, és minden jelöltről részletes személyiségjellemzést adtunk át az ügyfelünknek.

Felemelő érzés volt számunkra, amikor a későbbi, meglehetősen elégedett visszajelzések alapján külön kitértek arra, hogy ezek a jellemzések mennyire helytállónak bizonyultak hosszú távon.

Working in Office
Az eredmény

Többek között ennek is köszönhetjük, hogy azóta is remek kapcsolatot ápolunk a céggel, akik minden esetben hozzánk fordulnak, ha egy-egy nehezen betölthető pozíció nyílik náluk, mert
megbíznak a munkánkban.

Szeretnéd, hogy neked is segítsünk megtalálni
a megfelelő új kollégát?

Tegyél minket próbára!

KÉRD INGYENES KONZULTÁCIÓNKAT!

bottom of page