top of page
Programming

SIKERDÍJAS SZOLGÁLTATÁS - GARANCIÁVAL

Fejvadászat

A leghatékonyabb megoldás, ha a tökéletes jelöltet keresed

Miért bízd ránk?

Tudjuk, hogy kifogástalan minőségű munkát teszünk le az asztalra, ezért bátran vállalunk rá garanciát - így az időd és a pénzed is biztonságban van nálunk.

Az elmúlt 15 évben nemzetközi szinten szerzett tapasztalatainknak köszönhetően mára az egyik legkifinomultabb módszerrel dolgozó fejvadász céggé nőttük ki magunk. Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk a speciális, gyakran "nehezen betölthetőnek" titulált pozíciók sikeres teljesítésében a gyógyszeripar, a mérnöki munkák és az IT területén is. 

Ebben a szakmában méginkább igaz, hogy "az idő pénz", mi segítünk megvédeni ügyfeleinket a felesleges kiadásoktól, valamint a gyorsaságunknak köszönhetően nem kell a kapacitáshiányból eredő károkat elszenvedni.

 

Ezt a szolgáltatásunkat olyan vállalkozásoknak ajánljuk, akiknek prioritás hogy az új munkatársak felvétele mind időben és költségráfordításban is tervezhető, valamint a leghatékonyabb legyen. 

Milyen lépésekből áll a folyamat?

Egy személyes találkozón részletesen átbeszéljük a leendő kollégával kapcsolatos igényeidet. 

Bizonyítottan jól működő csatornákon keresztül megkeressük, és megszólítjuk a szakma legjobbjait. 

A személyes interjúk során nem csupán a szaktudásukat, de egyéb készségeiket, személyiségjellemzőiket

és a motivációjukat is feltérképezzük. 

Kiválasztjuk a legjobb jelölteket és átfogó jellemzést írunk rólunk, valamint leellenőrzzük a szakmai 

referenciáikat is.

Végül kizárólag a minden szempontnak megfelelő "top jelölteket" mutatjuk be ügyfeleinknek megkönnyítve

a választás nehézségeit.

Garancia

Minden megbízásunkra garanciát vállalunk.

Ha a bemutatott jelöltekből egyik szakember sem nyeri el a tetszésed, úgy természetesen nem számítunk fel semmilyen költséget, hanem tovább dolgozunk azért, hogy megtaláljuk az ideális új kollégád. 

Amennyiben pedig az általunk bemutatott jelölt munkaviszonya a próbaidő alatt a jelöltnek felróható okból megszűnik, akkor díjmentesen keresünk egy másik, azonos kvalitásokkal rendelkező szakembert a helyére.

bottom of page