Fejvadászat

SIKERDÍJAS SZOLGÁLTATÁS - GARANCIÁVAL

A leghatékonyabb megoldás ha a tökéletes jelöltet keresi!

Miért bízza ránk?

 

Nálunk alapvetően máshogy zajlik a fejvadászat folyamata, mint más munkaerő közvetítéssel foglalkozó cégeknél. Mi először személyesen meglátogatjuk ügyfeleinket és részletesen átbeszéljük a leendő kollégával kapcsolatos igényeiket. Fontosnak tartjuk felmérni az adott munkakörnyezetet és vállalati kultúrát is, hiszen a pontosan oda illő jelöltet szeretnénk megtalálni.

 

Mi főként a szakterületükön már bizonyított és méltán elismert nem aktívan álláskereső szakemberekre fókuszálunk a kereséseink során. Így Ön dedikáltan a saját igényeinek megfelelő és kizárólag az Ön cége iránt érdeklődő jelöltekkel fog találkozni!

Cégünknél dolgozó kollégáink a legprofibbak a fejvadász szakmában, számos sikeres projekttel a hátuk mögött, folyamatosan bizonyítva rátermettségüket. A magas fokú ügyfelelégedettséget nem csupán szakértelmüknek, de ügyfélközpontú gondolkodásuknak is köszönhetjük. 

Szeretjük a kihívásokat és mindig határidőre teljesítjük amit vállalunk!

 

Miből áll a fejvadászat?

Bizonyítottan jól működő csatornákon keresztül megkeressük és megszólítjuk a szakma legjobbjait. 

Speciális előszűrési módszerünknek köszönhetően felmérjük a jelöltekben rejlő potenciált. 

Személyes találkozó során nem csupán a szaktudásukat, de egyéb készségeiket, személyiségi jellemzőiket és motivációjukat is feltérképezzük. 

Kiválasztjuk a legjobb jelölteket és átfogó jellemzést írunk rólunk, valamint leellenőrzzük a szakmai referenciáikat.

Végül kizárólag a minden szempontnak megfelelő "keménymagot" mutatjuk be ügyfeleinknek megkönnyítve a választás nehézségeit.

Tegyen minket próbára!

KÉRJE INGYENES KONZULTÁCIÓNKAT!

A fejvadászat költségei:

 

A jó hírünk, hogy a szolgáltatás alapvetően sikerdíjas, így Önnek addig semmilyen költsége nem merül fel, amíg mi nem teljesítjük 100 százalékosan a feladatunkat és meg nem találjuk az Ön számára ideális jelöltet. 

A sikerdíjunkat rugalmasan a megbízás bonyolultságához igazítjuk és kétféle konstrukciót is kínálunk: 

Alapesetben a díj a választott jelölt éves bruttó bérének a 15-25 százaléka. Azonban minden esetben igyekszünk olyan sikerdíjas konstrukciót kialakítani, ami ügyfeleink számára a legszimpatikusabb  A hosszútávú üzleti kapcsolatot pedig kedvezményekkel viszonozzuk!

Előre megállapodott fix díjas konstrukciónk esetén Önnek az előre kalkulálható költségeken felül garantáltan nem kell meglepetésekre számítania.

Garancia:

Természetesen mindkét konstrukció esetén garanciát vállalunk a munkánkért!

Amennyiben az általunk bemutatott jelölt munkaviszonya a próbaidő alatt megszűnik, akkor díjmentesen keresünk egy másik azonos kvalitásokkal rendelkező szakembert. 

© copyright I Match&Select Kft. I 1094 Budapest, Páva u. 8.