top of page
Programming

SIKERDÍJAS SZOLGÁLTATÁS - GARANCIÁVAL

Fejvadászat

A leghatékonyabb megoldás, ha a tökéletes jelöltet keresed

Miért bízd ránk?

Tudjuk, hogy kifogástalan minőségű munkát teszünk le az asztalra, ezért bátran vállalunk rá garanciát - így az időd és a pénzed is biztonságban van nálunk.

Fejvadász-kollégáink rátermett, rutinos "öreg rókák" ebben az iparágban, számos komoly, nemzetközi projekttel a hátuk mögött. Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk a speciális, gyakran "betölthetetlen" pozícióknak titulált keresések sikeres megoldásában a gyógyszeripar, a mérnöki munkák és az IT területén is.
 

Mi nem hiszünk a sablonmegoldásokban, innovatív technikai megoldásainkkal képesek vagyunk a szakterületükön már bizonyított, méltán elismert, ám aktívan éppen nem feltétlenül  állást kereső szakemberekre fókuszálunk a fejvadászat során. 

Ügyfélközpontú hozzáállásunk, mély, szakmai tudásunk és folyamatosan frissülő, gazdag eszköztárunk 

gondoskodik arról, hogy hatékonyan, a megbeszélt időre teljesítsünk minden megbízást, amit elvállalunk.

Hogyan zajlik a fejvadászat?

A Match & Selectnél kristálytisztán értjük az ügyféligényeket (szakmai és emberi szempontokból egyaránt), és mindig különös figyelmet fordítunk arra, hogy alaposan megismerjük a megbízóink vállalati kultúráját és az oda beillesztendő új kollégát is.

Milyen lépésekből áll a folyamat?

Egy személyes találkozón részletesen átbeszéljük a leendő kollégával kapcsolatos igényeidet. 

Bizonyítottan jól működő csatornákon keresztül megkeressük, és megszólítjuk a szakma legjobbjait. 

A személyes interjúk során nem csupán a szaktudásukat, de egyéb készségeiket, személyiségjellemzőiket

és a motivációjukat is feltérképezzük. 

Kiválasztjuk a legjobb jelölteket és átfogó jellemzést írunk rólunk, valamint leellenőrzzük a szakmai 

referenciáikat is.

Végül kizárólag a minden szempontnak megfelelő "keménymagot" mutatjuk be ügyfeleinknek megkönnyítve

a választás nehézségeit.

Tegyél minket próbára!

KÉRD INGYENES KONZULTÁCIÓNKAT!

A fejvadászat költségei

Fejvadász-szolgáltatásunk sikerdíjas, így addig ez a projekt egy filléredbe sem kerül, amíg mi nem teljesítjük 100%-osan a feladatunkat, és meg nem találjuk számodra a tökéletes jelöltet. 

 

A sikerdíjat rugalmasan alakítjuk ki a megbízás komplexitásától függően, a hosszú távú üzleti kapcsolatokat pedig jelentős kedvezményekkel háláljuk meg. Minden esetben olyan konstrukciót alakítunk ki, ami a megbízó számára a legszimpatikusabb, az alábbi lehetőségekből kiindulva:

Alapesetben a sikerdíj a választott jelölt éves bruttó bérének egy előre egyeztetett százaléka

Vagy közösen megállapodhatunk egy fix összegben.

A sikerdíj összegét és az egyéb feltételeket természetesen még a projekt megkezdése előtt szerződésben rögzítjük, így biztosan nem kell majd váratlan költségekkel kalkulálnod a folyamat során.

Garancia

Minden megbízásunkra garanciát vállalunk.

Ha a bemutatott jelöltekből egyik szakember sem nyeri el a tetszésed, úgy természetesen nem számítunk fel semmilyen költséget, hanem tovább dolgozunk azért, hogy megtaláljuk az ideális új kollégád. 

Amennyiben pedig az általunk bemutatott jelölt munkaviszonya a próbaidő alatt a jelöltnek felróható okból megszűnik, akkor díjmentesen keresünk egy másik, azonos kvalitásokkal rendelkező szakembert a helyére.

bottom of page