top of page

HR Tanácsadás

Munkaerő megtartás és motiváció 

F%25C5%2591oldal_edited_edited.jpg

HR-tanácsadás cégvezetőknek

EGYÜTT MEGTALÁLJUK A MEGOLDÁST

Tapasztalataink alapján sok vállalkozás nehezen birkózik meg a mindennapi HR jellegű kihívásokkal, pedig a cél olyan egyértelműnek tűnik: legyen megfelelő a munkahelyi légkör, a kollégák pedig szívesen és motiváltan dolgozzanak a csapatban, minimális fluktuációval. 

Minden vezető szeretné, ha vállalkozása sikeres lenne, ebbe pedig rengeteg időt és energiát öl bele már a legelső pillanattól. Onnantól kezdve azonban, hogy a cég kinövi a “one man show’-fázist, ez már nem csak rajta múlik. A vezetőnek pedig be kell látnia, hogy a sikere azon áll vagy bukik, hogy megtalálja-e a megfelelő kollégákat, akik kihozzák magukból a maximumot.
Jelölt bemutatás
Több mint egy évtizednyi tapasztalatunk van hazai és nemzetközi szinten egyaránt a fejvadászat, a szervezetfejlesztés, valamint a humán erőforrás menedzsment területén, és kifejezetten szeretjük a megoldhatatlannak tűnő kihívásokat.
Az igazán jó szakemberek minden iparágban válogathatnak az ajánlatok között, hosszú távon pedig biztosan olyan munkahelyet választanak majd, ahol elégedettek a vezetéssel, és az egyéb feltételek mellett a munkahelyi légkört is megfelelően támogatónak találják. 
Vagyis a sok változó között van egy állandó az egyenletben, ami minden esetben befolyásolja a munkavállalók teljesítményét és a vállalkozás sikerét: ez pedig maga a főnök, a vezető.
A kiválasztás csupán a kezdet
Ha éppen csak túljutott az ember egy hosszú toborzási folyamaton, hajlamos úgy gondolni, hogy túl van a nehezén, pedig a munkaszerződés aláírása után egészen új meccs kezdődik.
Több mint egy évtizedes tapasztalatunk alapján úgy látjuk, hogy a fáradtságos és költséges munka árán levadászott/kiválasztott új munkatársak csapatba illesztése, motiválása, és hosszú távú megőrzése legalább akkora, ha nem nagyobb kihívás elé állítja a vállalkozásokat, mint a megfelelő kollégák megtalálása. 
 
Szerencsére ezen az úton egyetlen vezetőnek sem kell egyedül végigmennie. HR-tanácsadás szolgáltatásainkat legfőképpen azon KKV-k számára ajánljuk, akik nem rendelkeznek saját HR-osztállyal vagy szaktudással, de mégis profin szeretnének bánni munkavállalóikkal egy elégedett csapatban. 
 
Megfelelő munkahelyi légkör kialakítása
Profi onboarding folyamatok kialakítása
Kompetenciafejlesztések
Dolgozói mélyinterjúk maximális diszkrécióval (Hogyan és mit gondolnak a kihívásokra adott válaszaidról, mi motiválja őket, milyen félelmekkel, aggodalmakkal küzdenek, stb.)
Beérkező válaszok kiértékelése, a beavatkozási pontok feltárása, fejlődési tervek kidolgozása
Fizikailag is vonzóbb munkahelyi környezet kialakítása a lehetőségeken belül, figyelembe véve a környezetpszichológiai szempontokat
Munkaerő képzési/oktatási rend kialakítása
Éves csapatépítő programok megszervezése
Munkáltatói márkaépítés a lojális munkavállalókért
Munkáltatói márkaépítés a lojális munkavállalókért
Kommunikációs csatornák feltérképezése, szükség esetén optimalizálása
Teljesítményértékelő rendszer ki/átalakítása
Motiváció-, elkötelezettség- és munkamorál megőrzését segítő programok
Munkaerő felvételben való segítségnyújtás
Szükség esetén exitinterjúk elvégzése
Prevenció- és infekciókontroll szabályozás
Képzések és oktatások szervezése a munkavállalók számára
Személyes coaching a vezetők részére
Közösségépítő rendezvények szervezése, lebonyolítása.
A folyamat során mély szakértelemre, rengeteg visszacsatolásra, részletes riportokra és maximális diszkrécióra számíthatsz. Ha közösen dolgozunk, egy pillanatra sem hagyunk egyedül: feltárjuk a sikeredet gátló problémákat, és együtt megoldást találunk rájuk. 
Költségek
HR-szolgáltatásainkkal elsősorban a növekedésben lévő KKV, illetve start-up vállalkozásokat tudjuk támogatni abban, hogy a lehető legvonzóbb munkahelyi környezetet hozzák létre, ahova szívesen járnak be a kollégák nap mint nap.
 
A költségek minimumon tartásával és a megfizethető, akár óradíjas tanácsadási megoldásainkkal szeretnénk támogatni ügyfeleink sikerét, így lehetőség nyílik egy teljesen személyre szabott Tanácsadási Terv kialakítására. 
 
Te mondd meg, hogy miben segítsünk neked, és közösen kialakítjuk a vállalkozásod számára legmegfelelőbb óradíjas, napidíjas, vagy akár havidíjas konstrukciónkat.
Az elmúlt időszak bebizonyította, hogy egy sikeres vállalkozásnak a legváratlanabb helyzetben is meg kell állnia a helyét, S.O.S. csomagunkat pedig pontosan ezért, a legkülönfélébb vészhelyzetek kezelésére dolgoztuk ki.

Teljeskörű válságtervezés, válságstáb kialakítás

Kríziskommunikációs (belső, külső) terv készítés

A humán erőforrás optimalizálása

Humánus elbocsájtási terv kidolgozása/lebonyolítás

Folyamatok újratervezése, optimalizálása a rendkívüli helyzetre való tekintettel

Hatékonyságnövelés

Kulcsember-kiválasztás és tervezés

bottom of page